almost 2 years ago

In 1963, Rolex veranderde de chronograaf uurwerk en omgedoopt Cosmograph oester soort universum. Het maximale verschil in hun uiterlijk wordt de tachymeter wordt direct gegraveerd op de ring in de periferie in plaats van de traditionele wijzerplaten. Vandaag zullen we Rolex Daytona nemen 116.508 replica horloges rolex met zelfopwindende bewegingen om bijvoorbeeld de geschiedenis van Daytona herzien.

Omdat Cosmograph Rolex Daytona Replica Horloges is een moderne professionele sport dat is verzameling van verschillende prestaties, met inbegrip van waterdicht ontwerp oester, geïntegreerde mechanische beweging tijd en oester gevouwen armbanden. En draagt u direct weet dat de gemiddelde snelheid als gevolg van de bezel ontwerp, zodat de Rolex Daytona replica horloges met gouden gevallen zijn snel populair onder coureur. Er is een legende dat zo Rolex dit horloge Cosmograph Daytona vernoemd naar de Verenigde Staten Florida racing badplaats Daytona Beach.

Op hetzelfde moment, de Daytona kopiëren replica horloges rolex met gouden armbanden zijn populair vooral te wijten aan Paul Newman. In de film poster, droeg hij een Rolex Daytona horloge dat veel horloge fans aan te trekken. Later dit soort horloge is steeds meer de voorkeur van horloge verzamelaars.

← Nieuwe 2017 Replica Horloges Rolex Oyster Perpetual Air-King Hands-On Rolex GMT Master II Replica horloges Photo Beoordeling →