about 2 years ago

De Replica Horloges Rolex Oyster Perpetual Air-King was gegaan – heb je dat gezien? We zijn zeker dat velen van u hebben, op zijn minst, als we bedekt zijn vervanger, de 2015 Oyster Perpetual op Baselworld vorig jaar … Maar geen zorgen, als je zijn korte afwezigheid miste, zoals de Replica Horloges Rolex Oyster Perpetual Air-King is back voor Baselworld 2016, en in een paar interessante manieren. Hoewel het de sex-appeal of luxe cache stukken, zoals de nieuwe Replica Horloges Rolex Daytona of een Rolex Datejust 41 misschien niet, het is eigenlijk meer een verrassing voor een paar van ons, want het is niet echt iets wat we hadden verwacht te zien vanaf Replica Horloges Rolex .

Om te beginnen, Rolex traditioneel veranderingen en updates alleen wanneer zij het gevoel dat het echt nodig is – en de Replica Horloges Rolex Oyster Perpetual Air-King is geen uitzondering op die regel lovenswaardig. Een klacht die aantoonbaar vaker werd geheven tegen de Replica Horloges Rolex Oyster Perpetual Air-King was dat de 34mm brede geval versie werd aangeboden in waren gewoon “niet groot genoeg” voor hedendaagse trends. Nou, in plaats van alleen het vrijgeven van een “upsized” -model, Rolex liet het oude model, en twee jaar later bracht een frisse nieuwe Rolex Oyster Perpetual Air-King dat probleem aangepakt en brengt één van de instapmodellen in de Rolex line- up terug met een zeer welkom 40mm-breed geval.

Onder verwijzing naar het Replica Horloges terug te keren naar zijn roots luchtvaart, Rolex wil deze nieuwe grotere wijzerplaat luid en duidelijk te lezen. De eerste indruk die we kregen van de nieuwe 2016 Rolex Oyster Perpetual Air-King was dat het zo veel brutaler in zijn ontwerp dat de vorige versie keek teruggeschroefd en uiterst conservatieve heeft gekregen. Dit nieuwe model past veel meer tussen de Rolex Explorer I en de Rolex Milgauss.

De nieuwe Replica Horloges Rolex Oyster Perpetual Air-King is opnieuw debuteerde met slechts één versie met een zwarte wijzerplaat. Terwijl op 40mm-breed, haar zaak ontwerp is nagenoeg gelijk aan de Replica Horloges Rolex Milgauss, de wijzerplaat sport in principe dezelfde gepolijste 3-6-9 indices als de Replica Horloges Rolex Explorer I voordat Rolex bijgewerkt het voor dit jaar. Het is een interessante mix, dat is zeker.

← Best Replica Rolex Yacht-Master Everose Video Review Bekijk de geschiedenis van goedkope Populaire Rolex Daytona Replica Horloges Nederland →