about 2 years ago

De Rolex Yacht-Master
Rolex horloges leveren altijd op stijl en die onmiskenbaar mannelijke look en feel, en zoals u zult zien in deze replica Yachtmaster video review, dit replica horloges nederland is geen uitzondering op deze regel. Wat je eerst opvalt is het contrast tussen het goud en zwarte delen van het horloge. Ze vullen elkaar aan in die ene maakt de ander pop. Het goud ziet er erg gouden en de zwarte ziet er erg donker, een beetje zoals mat. Het enige waarschijnlijke verschil tussen in deze Rolex Yachtmaster replica vs echte beoordeling is de functionaliteit van de bezel. In het origineel, is het niet onafhankelijk van het binnenwerk gewoon maar dient eigenlijk een functie die als countdown apparaat. Dit betekent dat de bezel is letterlijk een chronograaf zonder zo voor de hand liggend. Dat is heel elegant en anders.

In tegenstelling tot andere Rolex Yachtmaster Everose replica horloges video reviews, zal ik je laten zien waarom dit horloge is echt speciaal en een van mijn favorieten. Je zal niet eens in staat zijn om te vertellen dat dit een beoordeling voor een nep-Rolex Yachtmaster Everose horloge.

Een van de exclusieve functies die in het oorspronkelijke horloge is de Oyster armband die zwarte geweven rubber en levert het grootste deel van de zwarte gevoel van het horloge en het eindigt in rose gold Oysterlock gesp om ervoor te zorgen dat het horloge blijft bevestigd. Het beschikt ook over EasyLink ontwerp dat is een exclusief ontwerp van Rolex en kunt u de lengte van de armband zeer eenvoudig uit te breiden met maximaal 5 mm. Het is niet vaak dat de armband van een horloge zo veel gaande is zal hebben en dit is een andere reden waarom deze knock off Rolex Yacht Master is degene die je moet zeker aandacht besteden aan. Deze heeft een riem die is 150mm lang en 19mm breed. Onze replica Yachtmaster video is gebleken dat er een aantal verschillen tussen dit horloge en het origineel, maar het is niets dat direct kan worden opgemerkt of een deal breaker.

Het horloge is 48mm lang en 40mm in diameter, dus het is niet echt de grootste horloge die er zijn. De wijzerplaat is zwart evenals de bezel die keramiek is in reliëf met Arabische cijfers in intervallen van 10. De kroon is 18K rose goud verguld en dus is de achterplaat en de zaak. Het enige wat anders dan de uren, minuten en seconden handen op het gezicht van het horloge is de datum raam met een mooi vergrootglas en het staat voornamelijk in voor de 3-uur merk. Andere uur merken worden getoond als witte vormen met rose goud lijnen. Dit replica horloges rolex Yachtmaster Everose video review blijkt dat de roos in de naam Everose verwijst waarschijnlijk naar de roos goud, dat werd gebruikt in de beplating van dit horloge.

Beweging
Deze replica Yachtmaster video review zal niet compleet zonder het over de beweging. Het horloge is een automatische horloge en is voorzien van de Japanse Miyota uurwerk. De originele sport een cutting edge zelfopwindende mechanische chronograaf regatta die exclusief door Rolex heeft ontwikkeld voor Rolex horloges. Echter, de beweging die werkzaam zijn in de meeste van deze luxe replica horloges laten niets te wensen over.

← Foto Review - Rolex Submariner Date Replica horloges Nieuwe 2017 Replica Horloges Rolex Oyster Perpetual Air-King Hands-On →