about 2 years ago

Een klassieker van dit merk, de Rolex replica horloges Explorer is een van die horloges ideaal voor dagelijks gebruik. Het is groter en krachtiger dan de eerste Explorer, en het heeft een sportieve uitstraling. Als je een Rolex fan, is dit een must-have.

Rolex-1-1000x509.jpg

Nep Rolex horloges zijn mijn sommige van mijn favorieten, en je kunt merken dat alleen door het lezen van de verschillende beoordelingen voor Rolex modellen. Deze absoluut zijn enkele van de beste horloges voor mannen en must-haves voor elke horloge liefhebber. Deze Explorer II Rolex replica behoort tot een van mijn vrienden. Omdat hij leeft in een andere staat, hij stuurde me slechts enkele foto's, dus ik heb niet te zien krijgen. Zelfs zo, omdat deze foto's zijn beter dan die ik neem, kan ik aan u te leveren, jongens, een volledige herziening. Hij is een professionele fotograaf, dus dat helpt. In de sectie uurwerken, zal ik u vertellen wat ik weet van de eigenaar van het horloge. Wat u moet weten over de Explorer collectie is dat er momenteel twee modellen: de Explorer en Explore II. De eerste werd uitgebracht in de late jaren 1950. De eerste Explorer is 39 mm, terwijl de tweede is 42 mm, groter en krachtiger.

Rolex Replica Explorer-uiterlijk en Feel

De nieuwe versie van de Explorer wordt geleverd met een roestvrij stalen armband en heeft twee kleur dial opties: wit en zwart. Ik heb de witte, maar ik moet toegeven dat dit zwarte ziet er goed uit ook. Ook, Rolex heeft creëerde een limited edition Rolex Explorer II Pro Hunter, allemaal zwart, met een carbon coating.

Dit horloge model is voorzien van een 42 mm roestvrij stalen behuizing, en de wijzerplaat heeft een aantal toegenomen omvang markeringen. De roestvrij stalen behuizing is voorzien van een aantal upgrades, zoals grotere oren en de kroon bewakers. De wijzerplaat is voorzien van bredere handen, en er is een mooi contrast gecreëerd tussen de zwarte wijzerplaat, witte aftekeningen en de oranje GMT de hand en schrijven. De "Mercedes" urenwijzer en de minuut handen zijn groter dan die op de andere modellen, zoals de Submariner en GMT Master II.

De meeste markeringen stippen, terwijl 12 is een omgekeerde driehoek en 9 en de zes rechthoekig. Op de wijzerplaat, ca u ook een datumvenster. Zelfs als er een paar elementen, en ze zijn groter dan de voorgaande modellen, is het niet te druk te kijken. Bovendien, op het origineel, de markeringen en handen de Chromalight lichtgevende coating, die moet schitteren in het donker. Ik ben niet zeker of deze heeft het. Kortom, dit horloge wordt geleverd met een fraai uiterlijk en waarschijnlijk te voelen. Het heeft alle gegevens die u kunt zien op een authentieke replica horloges, en het ziet er hoge kwaliteit.

Foto Review - Rolex Submariner Date Replica horloges →